Макар от близо година дъщерята на футболната легенда Христо Стоичков - Мика да не живее в България, тя редовно напомня за себе си.

Освен журналистическата й дейност, която упражнява отвъд Океана чрез блога си, амбициозната дама е решила да се развива и като продуцент. За целта тя ще даде рамо на амбициозни, успешни, перспективни и с хъс за реализация в различни направления българи.

Ето как обяви старта на продуцентската си дейност си Мика и какви са условията за дебютиране: "Макар над мен от години да тегне присъдата: „дъщеря на баща си", смея да твърдя, че съм се изградила като силна личност, която сама се бори в живота и сама извоюва победите си. Ето защо и аз искрено се възхищавам на онези, които вървят по моите стъпки, но не са нечие протеже и за съжаление няма кой да ги покаже на света. Няма кой да им се възхити, нито да ги насърчи. Е, аз ще съм тази, която ръка за ръка с моята PR-иятелка - Мария Томова, ще „продуцираме" в Mikamarstyle.com - хората, които заслужават да се качат на пиедестал. С времето, именно в нашата рубрика „ДЕБЮТ", компаниите, търсещи талантливи, креативни, интелигентни и перспективни лица, ще могат да намерят идеалните кадри - ТУК! Очакваме вашите профили-представяния на mikamarpr@gmail.com"