Преди броени дни злите езици пуснаха слух, че Стоичкови не живеят на пъпа на Маями, както самата Мика често разкрива в свои интервюта.

Според няколко жълти издания, фамилията обитавала предградие, което спокойно може да се нарече "село". Камата и претенциозните му жени живеели в двуетажна къща в покрайнините на американския град, която е ситуирана до основните пътни артерии и локацията не е известна с примерните си обитатели.

Бандитският район бил населен предимно с дилъри, емигрантско население от Южна Америка, както и проблемни цветнокожи.



Щерката на легендарния ни футболист се възмути крайно от неверните публикации, написани по адрес на семейството й и използва Фейсбук за своя трибуна.

"Добро утро Маями! Човек трябва да изпитва блаженство и благодарност, още с първото отваряне на очите си, рано сутрин. Да сме благодарни, че сме живи и здрави, и че има хора в живота ни, които безкрайно много обичаме и ни обичат! Аз виждам това всяко утро, като се събудя. Ако през вашия поглед, замъглен от злоба, жълтини и завист, това е село... Ще ви обявя за слепци, заслужили тежката си участ!", тросна Мика под пейзажна снимка с безкрайно синя гледка към Океана, която твърди, че вижда всяка сутрин.