Мила Йовович иска още едно бебе. 38-годишната актриса и модел, която има шестгодишна дъщеря Евър от съпруга си Пол Андерсън, твърди, че увеличаването на семейството й е неин основен приоритет и не иска да чака твърде дълго, тъй като двамата със съпруга й не желаят децата й да имат огромна разлика във възрастта, пише БГНЕС.

"Искам да имам бебе и това е моят приоритет номер едно. Ако не го направя сега, ще стане по-трудно с напредването на възрастта. Евър винаги говори колко много иска да бъде голяма сестра. Трябва да го направя преди тя да стане твърде голяма, за да се наслаждава на това. Нямам цялото време на света да мисля по този въпрос", сподели Мила.

Актрисата е доволна да бъде "майка, която си стои у дома" и отхвърля предложения за работа, за да бъде с дъщеря си. "Казвам "не" на всичко. Има разговори за нова част на "Заразно зло" в края на идната година, но не искам да правя нищо преди това. Щастлива съм като майка, която си стои у дома. Светът на майката е удивителен", разкри актрисата пред британското издание на сп. "Хелоу".

"Когато съм у дома, не чувствам никакво безпокойство или стрес от работата, различен човек съм. Връзката със съпруга ми става все по-близка, когато съм спокойна и това е много важно, ако искаш да имаш друго бебе", допълни тя.