Само преди няколко седмици феновете на Мила Кунис и Ащън Къчър научиха прекрасната новина, че двойката очаква второто си дете.

В понеделник младата майка показа наедрялото си коремче, разхождайки се със семейството си по улиците на Бевърли Хилс. Мила бе облечена в широк сив потник, светли джинси с ниска талия и кръпки и обута с плажни джапанки, но въпреки това си личеше, че красавицата почти не е загубила форма. Кунис изглежда естествена и свежа, въпреки горещото слънце и напредващата си бременност.

От своя страна Ащън Къчър носеше гордо на ръце първото им дете, Уайът, облечен в обичайния си лежерен стил – с черни широки панталони, бяла тениска и зелена риза. Малката Уайът носеше сиво клинче, бял потник и сандали.

Освен че очакват втората си рожба, Къчър и Кунис съвсем скоро ще отпразнуват и първата годишнина от сватбата си.

Източници от близкото им обкръжение споделят, че двойката е изключително развълнувана и с нетърпение очаква второто си дете, чийто пол все още не е известен. Бременността се отразявала много добре на Мила и тя изглеждала много щастлива. Ащън е грижовен съпруг и баща и не позволява на любимата си да вдига тежко и постоянно, когато са навън, носи Уайът на ръце. По всичко личи, че актрисата е спокойна и бременността й се отразява добре.