В последно време младата изпълнителка Мила Роберт се е превърнала в паразит за зрителя и слушателя. Присъствието й във всяка една медия я прави по-досадна и от най-тъпата фолк певица.

Няма и седмица, в която дъщерята на писателката и бивша певица Ваня Щерева да не е в телевизионно предаване, като тази сутрин трябваше отново да я гледаме при Гала, където беше гостувала и неотдавна. Редакторите на "На кафе" очевидно, за да я вкарат в ефир, им се наложи да я обединят в компанията на рок лъвицата Милена Славова - абсурдна грешка, тъй като двете нямат абсолютно нищо общо като артисти. "Нито Мила Роберт ще наследи кариера като на Милена, нито Милена би допуснала да има такава дъщеря, която да обикаля всички телевизии цял месец", коменитраха възмутени зрители нашествието на амбициозната госпожица, която наскоро гледахме и при Николаос Цитиридис, както и къде ли още не.

Не мине време Роберт обича да пуска фитили в социалната мрежа от рода на "Бременна съм"... Наскоро тя публикува в социалната мрежа тест за бременност, с което абсолютно не можем да разберем посланието й, без да очаква дете. Преди дни същата отегчи и публиката на "София прайд" с приспивни песнички, както ги определиха мнозина от присъствалите на изявата й. По-късно трябвало да пее и на афтър партито на фестивала и отново постигнала същия "ефект". "Няма ли кой да й обясни, че тези песни не са за парти. Трябва да смени или промени репертоара си. Всичките й песни са все едно слушаш едно и също нещо", киритикуват момичето на Ваня Щерева.