Сами Хосни участва в поредния епизод на „Смени жената” с половинката си Мила, която смени с класическа отчаяна съпруга от Асеновград. „Новата му жена” Ваня освен с тонове грим и доста подобрения по себе си, се отличи с нежеланието да хапне дори след 24 часа глад. Тя е маниачка на тема чистота и изключително отдадена майка, която не прощава изневярата,видя Hotnews.bg.

По време на участието си във „Фермата” Сами имаше забежка, но днес продължава живота си с Мила и двамата дори планират сватба. Този факт съпрузите от Асеновград не одобряват и твърдят, че веднага биха си тръгнали от семейството, ако партньорът им кръшне. Дискусиите по темата бяха основни в предаването, но Мила сложи край като в края на предаването обясни, че след забежката във „Фермата 5” Сами вече е научил урока си и повече не би й изневерил.

В интервю пред bTV двамата бяха категорични, че предаването им е било полезно, но те ще продължат да бъдат либерални и свободни. Хосни отдаде заслуженото на предизвикателството, което получи в „Смени жената”, в което трябваше да бави бебе-кукла. Явно двойката освен сватба, планира и появата на наследник.

снимка:bTV