Галена и Миле Китич заснеха видеоклип към своята първа съвместна песен. За общия си проект култовите изпълнители разкриха още в края на 2018-а. Почитателите на балканската музика помнят, че Миле Китич избра именно Галена за гост-звезда на своя спектакъл в "Арена Армеец" – "35 години на сцена".

Миле Китич (Милойко Китич) е роден в Босна и Херцеговина, а музиката го привлича още от дете. Кариерата му започва в средата на 70-те години, а сред първите му песни са „Jazelim da samsunce“ и „Ljubavinase sad nema vise“, последвани от самостоятелни албуми.

Изключителен успех застига Миле Китич с групата“Южни Ветар“ и хитовия албум „Casa ljubavi“ от 1984. Следват повече от 10 албума досега, безброй хитове и рекордни продажби на албумите му. Известен сред колегите си като истински работохолик, Миле Китич е един от най-обичаните и успешни изпълнители в Сърбия и на Балканите. Той е един от малкото изпълнители, които могат да пеят толкова добре на живо, че да звучат като от студиен запис. Един от последните хитове на звездата – „Kilo dole kilo gore” има няколко милиона гледания в интернет.