Пропъденият от Нова телевизия водещ Милен Цветков изобщо не е в окаяно състояние, откакто не води сутрешния блок "Здравей, България". След като стана кадър на новата икономическа телевизия ЕБФ Цветков е като прероден - всеки месец в сметката му влизат грандиозните 15 бона.

Репортер поразпита из коридорите на телевизията и установи не само това, но и факта, че Милен е избрал абсолютно сам екипа си. По силата на специална уговорка със собственика на медията той си подбрал само млади и дългокраки хубавици. Държал момичетата да не надхвърлят 25 години и да са красиви, за акъл и дипломи не се казвало нищо. Задълженията на красавиците започвали и приключвали с това да се фръцкат постоянно около водещия. Девойките флиртували на воля с Цветков, който не спирал да гали понараненото си мъжко его, след като преди време бе обявен за гей.

Освен с умопомрачителната си месечна заплата Милен Цветков явно печели и на други фронтове, напук на писанията по свой адрес. Тайнствената половинка, за която всички си мислеха, че е само във въображението му, се оказа от плът и кръв. Това е засуканата масажистка Ивета Гоцова. Запознали се по Интернет, а свалката станала в студиото за красота на бул. “Прага”, където младата дама работела. Там Цветков се отбивал редовно, за да си поддържа маникюра. Двамата дори успели един път да се разделят, но набързо се събрали, защото Милен вложил цялата си изобретателност и финанси, за да си върне масажистката. Ивета, която може да му бъде дъщеря, обича да демонстрира формите си в разни социални мрежи като Фейсбук. Възрастовата разлика между двамата е точно 20 години. За краткото време обаче, докато били разделени, оправната девойка успяла да завърти главата на проспериращ бизнесмен, в когото намерила утеха.

Преди Ивета в живота на Цветков имаше още една жена - хотелиерката Албена. Запознати уверяват, че всъщност водещият играел двойна игра -  официално движел с блондинката Албена, а веднъж месечно спял в квартирата на брюнетката Ивета.

Един път обаче играта загрубяла, след като Милен не се съобразил и завел 23-годишната масажистка на светско парти, за да се изфука с новото си завоевание.

Албена пък се славела като безкрайно ревнива - нейни приятелки разказват, че веднъж преровила куфара на водещия и намерила отворена кутийка с презервативи, бели тишъртки, чисти чорапи и няколко ката бельо. Вдигнала му щур скандал, но той отрекъл всичко - въпреки неоспоримите улики.

Източник: Blitz.bg