Милена Славова иска от приятели и фенове по 10 лв., за да им попее навръх рождения си ден. Милена обещала да изпълни всички хубави и важни песни в живота си, но срещу това иска пари.

Тя навършва 52 години на 24 февруари – на тази дата се пада и Тодоровден. Милена е наела клуб с рок ориентация в центъра на столицата. Всеки влязъл в него ще трябва да плати по десетарка, което на практика си е евтиния за почитателите на качествения рок, пише "Телеграф".

Срещу това обаче получава и напитка за поздрав. А ще може да си поръча и допълнително, но срещу заплащане, пише седмичник. Самата Милена изпрати покани до фенове и приятели и на тях написа: „Айде, че ставам на 18! Чакам ви“.

На концерта тя обещава да пее и вечни рок парчета, като Директор на водопад, Ала-бала, Защо, Тъпота, Истина и др.

"Музиката ме спасява от тази криворазбрана цивилизация, която ни заобикаля. И музиката е тази, която ме е подтиквала по някакъв начин да търся нови и нови неща, да търся решения на различни проблеми, дори да се местя от едно място на друго. И да- жертвала съм това, че отидох в Англия съвсем сама и загубих толкова години, за да видя, че това не е моята държава – съжалявам до ден днешен“, прави си равносметка Милена.