Рок звездата Милена записала дуетна песен с фолк певицата Нелина преди години, която обаче станала ябълката на раздора между двете изпълнителки.

Лудетината на рока искала песента да има рок звучене с примеси на български фолклор. Тъй като двете записали партиите си поотделно, чули песента в крайния й вариант. Фолклорните елементи били заместени от чалгаджийски мотиви, които Милена не понася.

"Срам ме е, че изпях тази анадолска мазаница. На всичкото отгоре не взех нито стотинка за нея. Навремето с Коко често играехме на карти. Той ме срещна с Нелина. Тя му беше поредното гадже. Понеже той ме помоли, аз реших да му направя услуга ... Аз си изпях партията и вече оставих сами да дооформят нещата. Като чух крайния вариант, се хванах за главата и казах, че песента е отвратителна и искам да я спра. Обясних й, че не става дума за пари, а за това, че аз изобщо не искам да има такава песен. Тя ми се фръцна и се скарахме", разказва с огорчение Милена.

Въпреки всичко Нелина й отговорила, че щом тя плаща, песента ще звучи както тя иска, пише "Уикенд", цитира lifestyle.bg. Наскоро Милена разбрала, че има право да спре песента и възнамерявала да се възползва от закона.