"Защо веднъж поне не наречете тук нещата с истинските им имена, ядоса се Милена от „Тройка на разсъмване“, която беше поканена като коментатор в Биг Брадър.

"Непрекъснато слушам за някакви нови жени, някаква промяна, някакви различни Златки, които ги изкарвате направо светици. Ама тези жени не са паднали от небето, не са се материализирали точно тук и точно сега. Може ли някой да ми отговори какво точно работят двете Златки? С какво си изкарват прехраната?"

"Те са много добри момичета и вече са се променили", отговори веднага Ники Кънчев.

"Ама от какво са се променили? Кажете. Били са такива и такива, станали са домакини и моногамни. Не разбирам защо толкова много се крие миналото им, защо стъпяте около тях на пръсти, фаворизирате ги, а цяла България знае, че са били момичета на повикване, или иначе казано проститутки. И в момента пак не работят и пак ги издържат мъже".

"Не е вярно", намеси се Патрашкова. "Златка Димитрова, която ми е приятелка, се занивама с благотворителност. И виждате, че в момента събира пари за парализирано момче".

"Благотворителността не е професия и от нея човек не може да се издържа, парира я радиоводещата. Тя е допълнително и доброволно благородно занимание. Аз не питам с какво се занимава в свободното си време, а какво работи", запъна се Милена.

"Например за себе си зная, че всеки ден ставам в пет и половина и отивам да водя сутрешен блок. За Райна знам, че е певиица. За Финдо, че е фитнес интруктор. И за Лео, че е певец и има ресторанти. Оттам нататък професиите и заниманията на останалите в цялото предване ми се губят, заедно с тези на изгоненените досега. Като че ли сте събрали разнородна група от хора с неясни занимания и доходи и сте ги сложили за пример на обществото да ти гледа и да се чуди".