Упоритата мълва носи, че в кино средите има нова любовна двойка - Миленита е настоящата изгора на Башар Рахал, който зарязал жена си в САЩ  да се грижи за двете им деца.

Според новината Миленита и актьорът от "Големите загадки" били неразделни и дори се появявали понякога заедно на партита. Двамата за последно били видяни в топла прегръдка на промоцията на новия сезон на "Под прикритие".

Певицата, която играе в сериала, категорично отрече в това да има истина, пише lifestyle.bg.

"Самият Башо ми звънна преди малко да ми каже и доста се посмяхме на „новината". Близки приятели сме кажи-речи от тийнейджъри, познавам цялото му семейство - жена му, дъщерите му, сестра му и дори майка му. За съжаление почти не се виждаме, откакто живее в САЩ. Умилих се като прочетох, че сме били неразделни в последно време, но истината е, че на партито на „Под прикритие" се видяхме за пръв път от години. По повод на „топлата прегръдка" - със сигурност си беше точно това - топла прегръдка. Не е трудно човек да се досети, че ако имахме и помен от връзка, едва ли щяхме да я афишираме в морето от папараци, а щяхме да седим на 100 метра разстояние един от друг и да се правим, че не се познаваме. За финал мога да ви поздравя с песента „Доктор Башар", която му посветих преди години", заключи с усмивка очарователната Миленита.