Миленита е бременна от фризьора Мъро, който стана известен след участието му в Big Brother 2.

Изпълнителката на „Мац пис-пис” е сгодена за скандалния прелъстител още от май, когато пусна във Facebook снимка на пръстен, а отдолу написа „Долу лапите!”.

Мъро стана популярен като сваляча от Big Brother 2, който заби женената Елена.

Миленита даде красноречив знак, че е бременна, още преди десетина дни. По време на свое вечерно участие в столично заведение заедно с Белослава и Рут Колева, певицата и актриса се извини на присъстващите, че не може да вдигне тост и да пие, посочвайки коремчето си. Нееднозначният жест на Миленита бе признание, че ще става майка за трети път в живота си. И макар да не е дала подробности и коментари, по-наблюдателните са категорични, че бащата е Мъро.

Миленита има 2 деца - Ясен и Калина. Мариян също има дете – Евана, от връзката му с Ева, която също взе участие в един от сезоните на Big Brother. Фризьорът даде заявка на печен женкар, когато по време на престоя си в Къщата успя да свали хубавата Елена, която пък беше в компанията на тогавашния си съпруг Миро.

Мургавата красавица се впечатли от чара на на Мъро и пред очите на законната си половинка започна да се целува и флиртува с него.