Милена Николова – Миленита и – Среброто ще бъдат водещи на полуфинала и на финала на Евровизия, които ще бъдат съответно на 14 януари и 29 февруари.

Полуфиналът ще се предава пряко по БНТ 1 и БНТ Свят от 20.30 ч. от студио 1 на БНТ, когато в битката излизат 22-ма музиканти. Тогава започва и същинската борба в конкурса, когато своя вот ще дадат и зрителите.

Изпълнителите ще бъдат оценявани, както от Академията, така и чрез SMS-си. На финала през февруари ще останат само 12 песни.

Александър Сано - Среброто е български актьор и музикант, роден в Асеновград, но израснал в Русе. Още като тийнеджър сформира музикални банди в крайдунавския град и се ориентира към музиката.

Завършва професионална гимназия по мода и облекло, приет в Софийския университет специалност политология. Артистичните му заложби го насочват към НАТФИЗ „Кр.Сарафов“ в класа на проф. Боньо Лунгов. През 2004 г. Александър Сано влиза зад образа на Среброто и започва да пише музика за предстоящия проект: „Братя Мангасариян“, в който участват актьорите Владислав Петров /Кулю/ и Силвестър Силвестров /Зюмбюл/. Така се раждат хитовете „Бай Мангау“, „Тер'о Рер'о“, „Млад Силен Красив“ и „Ромео и Юлия“ и др.

Истинската известност на Среброто идва с участието му в последния български филм "Тилт", а сега е една от звездите на хитовия сериал на БНТ „Под прикритие” в ролята на Здравко Киселов – Косъма.

Милена Николова - Миленита е родена в столицата на Куба – Хавана. Говори български и испански. Тя е едновременно музикант, композитор, текстописец и певица. Придобива популярност през 2003 година с хита "Моногамни". После спечели публиката с песента "Назад", а през 2005 г. издава дебютния си албум.

Новият й албум от 2011 е със заглавие GATO, а в киното дебютира в главната женска роля в „Лора от сутрин до вечер“ на режисьора Димитър Коцев – Шошо. Сега е позната на зрителите с ролята си на Адриана в „Под прикритие”. В последния епизод зрителите видяха и новата й песен “Get you Mathew”, създадена специално за сериала.