Атрактивната Миленита иска един романтичен уикенд на село - без топла вода и телефон.

"Някои неща са безценни, за всичко останало има Дубай", казва с усмивка певицата пред kafene.bg.

Като я върнем към творческото й ежедневие обаче, тя твърди, че се вдъхновява от разсъжденията на един супер "фрики" приятел във Facebook. Той винаги е на различна вълна и пише интересни коментари. Сред тях са изказвания от сорта на: Всичко в тоя живот може да се поправи с търпение, вестник и плюнка.

"С новата ми група ни сватосаха организаторите на едно събитие. Още щом ги чух момчетата от Funky Miracle си казах "пу за мене!". Как се чувствам – като Снежанка, защото те са 7 и са по-малки от мен. Имат талант и чувство за хумор – двете най-важни неща, ако искаш да живееш от музика", споделя още блондинката.

Заедно с новите си колеги Миленита направила реге, ска и суинг аранжименти на песни като "Пия за Мария", "Водка" и "Да ти го начули". Признава обаче, че винаги й трепва нещо като чуе старите си парчета.

"Рядко ги пускам – така се научих да живея, че нито да гледам, нито да слушам назад. Даже взех да им забравям текстовете. Но видях Ерол от "Уикеда" да прилага един трик. Ако забравиш текста по време на лайфа, пееш "първият куплет е нарееед, е нареееед. Вторият куплет е нарееед, е нареееед" и така го добутваш до припева. Там, да се надяваме, публиката все ще ти подскаже", издава още Миленита.