Лили Иванова ще изнесе концерт на 7 август в Hacienda Beach.

Тя ще бъде придружавана от своят оркестър. Сцената ще бъде специално изградена във водата около плажа на Hacienda.

Вече са известни имената на подгряващите изпълнители, които ще пеят на сцената преди голямата звезда.

Първата от тях е Миленита, която изгря с абсолютния хит „Черни котараци“.

Песента, влязла в Топ 100 на България за 2010 г. и популярна със закачливия видеоклип с участието на Юлиян Вергов, е част от втория албум на Миленита „Gаtо“ от 2010 г., последвал дебютния „Do It Again” от 2005 г.

До края на 2013 г. предстои издаването на трети албум, който ще събере голяма част от най-новите композиции на Миленита, вече превърнали се в любими на многобройните й феновете по клубовете и в канала й в YouTube – „Да ти го начули“, „Пия за Мария“, „Вевеве сеир беге“ и много други.

Стилът на Миленита трудно може да бъде определен жанрово, но както текстовете й, така и музиката й винаги звучат оригинално с неподражаем привкус на музикални течения от цял свят.

В пъстрата палитра на мелодиите й могат да бъдат открити влияния от суинг, фънк, ню джаз, поп, алтернативен рок и латин фолк.

Миленита е една от малкото жени в България, които сами пишат текстовете, музиката и аранжиментите си. И не само това – засега е и единствената певица у нас, за която испанският е майчин език наравно с българския.

Родена в Хавана (Куба), живяла в Испания и Мексико, тя изпълнява много от парчетата си на испански без никакъв акцент (Escalera, Arana, Gato Jmunderino).

Други звучат на английски и български, но винаги с характерния чувствен глас на Миленита, разпознаваем и силно отличаващ се сред останалите съвременни български изпълнители.