Миленита тръгва на лятно турне. Началото е на 22 юни в столичен клуб, където тя ще си партнира с нова банда, стана ясно в предаването „Преди обед“ на bTV.

“Цяло лято аз ви обещавам страхотен купон“, закани се певицата. На песента „Пия за Мария“ тя е автор и на текста и на музиката. „Пия, дали ще е за Мария, дали ще е за Илия – все тая“, обясни тя „замисъла“ на текста. Тя, обаче, не успя да избяга от въпроса дали се е сблъсквала с изневярата в личния си живот, за което намеква текстът, пише blitz.bg.

Миленита отговори набързо: „Не. Поне така мисля“. „Сега да не мислите, че ще го кажа пред многомилионната аудитория?“, отвърна тя на водещите. „Не мисля да ви отговарям“, смотолеви тя накрая.

„Моля те, спри с изброяването на имената на клубове“, примоли се водещата на певицата, която ентусиазирано рекламираше турнето си. Когато успя да замълчи на третото име, тя все пак каза, че партитата ще бъдат във Варна и Бургас.

Певицата обмисля да вземе двете си деца – на 7 и на 5 години, със себе си. Колебае се, защото последния път й крещели да слезе от сцената по време на живо изпълнение. „Мамо, приличаш все едно скачаш на батут“, упрекнали я те от редиците на публиката.