Певицата Миленита, която стана известна покрай сериала „Под прикритие“, буквално бедства заради липса на пари. Тя вече е самотна майка с 3 деца и се принуди да разпродава дрехите си, за да живее. Блондинката е обявила "гаражна разпродажба" на гардероба си, за да може със спечеленото да издържа отрочетата си.

Миленита стана майка за трети път през пролетта на 2016. Изпълнителката роди момиченце от Брадъра Мъро - Айя. От своя първи брак тя има още две деца - Ясен и Калина.

Участникът от "Биг Брадър" Мариян, който стана известен с участието си с във втори сезон на хитовото риалити през далечната 2005 година, е зарязал любимата си, която трябва да се оправя сама с трите деца. Изпълнителката на „Черни котараци" няма никакви участия на сцената и затова няма и никакви доходи. Мизерията е принудила Миленита да посегне на тоалетите си. Базарът ще се състои тази събота.

Някои от феновете на родената в Куба певица си обясняват липсата й на участия с това, че не уважавала публиката си. "Никак не се раздава по участия, държи се пренебрежително към хората, които са дошли да я слушат. Бях й почитател, но след като отидох на нейно участие се разочаровах и повече не бих я слушал, дори и без пари. Нека преосмисли поведението си пред публиката", коментира пред Lupa.bg разочарован фен на певицата.