В центъра на филмовата приказка за малки и големи "Лора от сутрин до вечер" е певицата композитор Милена Николова.

Миленита, както е далеч по-позната напоследък, все по-често се изявява и в киното. Чаровната изпълнителка участва в романтична комедия на режисьора сценарист Димитър Коцев-Шошо.

Тя ни грабна с начина, по-който влиза в кожата на 30-годишната Лора, която в един обикновен ден получава два пакета с тайнствени зарове. От този момент нататък животът й коренно се променя.

Лора е изправена пред възможността да открие дали старата легенда за чудодейните зарове, които сбъдват всяко желание на притежателя си, е истина.

А после да преоткрие верните си приятели и, разбира се, любовта. Когато питат Миленита има ли нещо общо с образа на героинята й, тя отговаря:

"Много харесвам Лора. Преди години даже по доста неща си приличахме. Сега бих казала, че по-скоро се различаваме. Например по това, че преди изобщо да се усетя, че корабът потъва, Лора вече е отворила първата бутилка с ром в спасителната лодка с всичките си приятели. Доста бързо се ориентира в обстановката, освен това нейното "не" е доста по-ясно и категорично от моето. Когато се опитвам да я сравня с някого, когото познавам в живота, мисля, че нямам точно такава приятелка. Всички подобни образи, които изникват в ума ми, са на мъже."

Може би точно защото е мъжко момиче, Шошо, синът на големия Константин Коцев, избира красивата певица за дебюта си, пише в. "Стандарт".

Дори феновете на лентата във форумите пишат, че не е ясно къде свършва Миленита и къде започва Милена Николова, която неусетно преминава в Лора.

Миленита е барманката в "Под прикритие", която иска да стане известна певица. С Александър Сано-Косъма са чудесен тандем. Затова и ги избраха да са водещи на родните полуфинали за Евровизия.