Остават броени часове до Big Brother Live, когато някое от номинираните за изгонване семейства ще напусне къщата.

Вечерта на първите елиминации ще бъде спорна. „Милеви срещу Чипеви” е мотото под, което ще премине живото предаване.

На базата на сравнението ще преценим кое е по-стойностното семейство?

Скоро ще разберем чии модел на поведение зрителите осъждат по-остро и кой според тях не заслужава да остане в шоуто. Дали това ще бъдат комарджията Павлин и отчаяната му съпруга Сашка или капризната интелигенция Боряна и избухливия Боян?

За да защитят своите близки и приятели, гости в студиото ще бъдат кумата на Боян и Боряна и приятел на приморския гларус от казармата, както и братът на Павлин и близка приятелка на съпругата му Сашка.

Генчо Генчев, сценарист на реклами, и още един обществен защитник, чието име се пази в тайна, ще бъдат съдници на този „двубой”. Гостите в студиото ще направят дисекция на характерите, поведението и отношенията на номинираните, на техните добри и лоши страни.

Изненадата на вечерта е продължението на сагата Качанови. Последното решение на красивата Елеонора беше да напусне къщата на Big Brother Family. От няколко дни сърцето на съпругът й Давид е заложено на карта.

Сега велинградската красавица отново се колебае, а Давид е твърдо решен да се бори за любовта на любимата си. Тази вечер той ще направи последен опит да спаси връзката си! Как точно? Ще разберем довечера в Big Brother Live в 20:00 часа по Нова телевизия.