Актрисата Елен Колева явно не може да прежали старата любов.

Върти, суче, чаровницата в крайна сметка акостира при бившата си уж любов - майонезения бос Александър Найденов.

Още преди време отношенията между двамата са се затоплили, след като бизнесменът помогнал за назначаването на Колева на щат в Народния театър.

Явно оттогава връзката им е получила нов шанс и само преди няколко дни двамата се появиха официално като двойка на представянето на новата книга на проф. Любомир Стойков „Световни модни икони". Актрисата и милионерът бяха заедно и с охота позираха за снимка. Двойката изглеждаше по-щастлива отвсякога въпреки разрива в отношенията им, който бе настъпил преди време.

Двамата имаха скандална раздяла преди време и макар Найденов да се заричаше да не погледне Елен заради многобройните й изневери и скандално поведение, в крайна сметка милионерът отново я прибрал при себе си.



След разрива в отношенията им Майонезата така кълнеше Колева, че човек би си помислил, че ако я види отново, би било само за да я изгори жива. Найденов я обвиняваше във всички възможни грехове, разкривайки безкрайните изневери на любимата си. Малко след това обаче майонезеният олигарх се извини горко за думите си.

„Извиних се на Елен. Надявам се да е приела извинението ми. Бях доста яростен и краен в оценките си за нея, казах доста глупости, за което съжалявам. Това беше и основният повод за извинението ми. Крайно емоционален характер съм и когато ми „падне пердето", мога да натворя „чудеса" от недостатъчно обмислени думи и действия", каза майонезеният бос.



Според близки на милионера той така и не успял да преживее фаталната актриса. Не минавало ден, в който да не й се обади по някакъв измислен повод. Заливал я с пребогати подаръци. Елен минала през леглата на още един-двама заможни господа, но в крайна сметка решила, че най-истински я обича Александър и че въпреки голямата им възрастова разлика тя би могла да бъде щастлива с него.

„Елен все повече се замисля, че семейството е най-важното нещо, да имаш дете, да се чувстваш спокоен, сигурен, уреден, да си работиш нормално. Александър може да й даде всичко това и затова Елен реши, че иска да е с него", разкриват колеги на Колева от театъра, пише ''Всеки ден''.