Младата надежда на „Пайнер” Милица наскоро скандализира цяла България, появявайки се на Женския пазар, „съблечена” само в черен бански. Изключително горещата визия в последния й клип провокира серия от голи снимки за много списания и реклами. Както и наплив от ухажори.

Наскоро се разчу за връзката й с Николай Петков - управител на известната автокъща „Капитолия”, който преди е бил женен за певицата Силвия, но Милица не потвърди официално, а само каза, че са в близки приятелски отношения...

Какво наистина се случва под юргана на изпълнителката на „Мъжете са лесни”, научете от самата нея:

- Милица, лесно ли сменяш гаджетата?

- Дълго време бях без гадже, което ме направи още по-силна и амбициозна. Не съм от момичетата, които често сменят гаджетата си, моногамна съм. На всяка една връзка, която съм имала, съм гледала сериозно и сега не гледам по по-различен начин.

- Чух, че имаш много ухажори, но все още не си обвързана сериозно. Защо?

- Имам връзка в момента и много държа на човека до мен.



- Разбрах, че бившето ти гадже, с което си била цяла една година, те е зарязал заради едня твоя руса фолкколежка. Кой е бил той и как така е заменил толкова хубаво и младо момиче с друга?

- Никой не ме е зарязвал. Просто понякога в живота се случват и неприятни неща като това да предадат доверието и да се окаже, че си влагал много от себе си в нещо, на което не е било писано да има бъдеще. Но аз твърдо вярвам, че тези случки само ни правят по-силни и подготвени за други предизвикателства.

- Разбрах, че си имала достатъчно гаджета, кой от тях досега ти е бил най-много на сърцето?

- Всяка връзка, която съм изживяла, ми е била на сърце. От моя страна винаги е имало чувства, всяка връзка е била много различна и не ги сравнявам.

- Случвало ли ти се е някой от тези момчета или мъже да ти е разбивал сърцето?

- О, да! Аз страшно много се отдавам в една връзка и винаги съм била наранявана, мъжете са страхливци и понякога не знаят какво искат, въпреки че това е типично женска черта.

- А ти на кого си го разбивала или си добро момиче?

- Ами не знам - за някой съм добра, за други може би не, но да разбивам сърца... Мисля, че не съм давала поводи за това.

- Предлагали ли са ти пари срещу секс с теб?

- Да, предлагали са ми. Има мъже, за които това си е практика, но в края на краищата не могат да си купят всичко и всеки.

- Опиши най-смешния секс, който си правила?

- Не си падам по смешния секс...

- А най-нестандартния и с кого?

- За мен няма стандарти... всеки един път е нестандартен!

- Правиш ли го „мръсно, като по рецепта за секс...”? /цитат от песен на Милица „Мъжете са лесни” – б. а./.

- Ха-ха, ами какво да ти кажа - когато ми се наложи, преминавам към рецептите...



- Каква жена е Милица в леглото?

- Бих казала, че съм спонтанна и естествена, каквато съм в живота. Все пак нека оставим този въпрос на мъжете. Аз се харесвам такава, каквато съм. Старая се да бъда винаги себе си и да влагам страст във всяко нещо, което правя...

- Всъщност кога за последно прави секс и с кого? Как ще го охарактеризираш като състояние, изживяване и удовлетворение?

- Беше съвсем скоро и изживяването, както винаги, беше на ниво.

Едно интервю на Светлана Терзиева - Сесил