“Мустакът на Републиката” – Милко Калайджиев е пълноправен “господар” на нощния живот по Черноморието.

В това се убеди екип на телевизия “Планета”, гостувал няколко дни на юг от Бургас. Във Facebook също зачестиха любителските видеоклипчета от участията на Милко Калайджиев в Приморско и Слънчев бряг, които разгорещени дами не спират да публикуват.

“Жените буквално пощуряват на “Точилка” и “Професор”, не крие задоволството си певецът. “Знаят текстовете на песните и не спират да се забавляват през цялото време.”

Актуалният летен хит на Милко Калайджиев – “Точилка” се очертава като една от най-горещите летни мелодии този сезон. Може би затова изпълнителят често е канен за концертни участия в различни заведения по морето. В рамките само на седмица той два пъти гостува в Приморско, защото летовниците пожелали да купонясват с неговите песни.

През август Милко Калайджиев и семейството му ще си “откраднат” и няколко дни за себе си. Тези дни близнаците Алекс и Антонио се завърнаха от Германия, където 4 седмици изучаваха активно немски и английски език, няколко хуманитарни предмета и спорт. Затова следващата седмица фамилия Калайджиеви е планирала да пътува до Гърция за своята лятна ваканция. Дали ще изберат да почиват на любимия си остров Самотраки или на някое друго красиво местенце по Беломорието, семейството не е решило, но при всички случаи ги очаква едно незабравимо лято.