Емоциите около абитуриентските балове тази година не подминаха и Милко Калайджиев, защото неговите близнаци Алекс и Антонио също завършиха средното си образование. На 24 май в Хасково се състоя техния бал и той не мина без специални изненади от именития им баща.

Сред изненадите за изпращането на абитуриентите Алекс и Антонио Калайджиеви бе една от най-актуалните звезди сред младите хора, Теди Александрова, която не пропусна да изпълни най-големите си хитове като музикален поздрав за близнаците. Сред гостите на тържеството бяха и инж. Митко Димитров и неговата съпруга Мария Димитрова, които споделиха хубавите емоции със семейството на един от най-емблематичните изпълнители на музикална компания “Пайнер“.

Милко Калайджиев е категоричен, че Алекс и Антонио са различни като характери, но винаги са заедно. Не ги глези, защото е на мнение, че каквото си купиш сам, то ще ти е още по-мило. “Никога не ни е позволявал да се глезим и нищо не сме получавали даром, а сме гледали да си го заслужим – дали с оценки, с успехи във футбола или в тениса, с държание“, казват момчетата пред Nova и не крият, че подобно на своя баща винаги са в центъра на купона, дори те самите го създават.

Антонио е приет да учи архитектура в София, а Алекс чака редовната сесия за изпитите по медицина, като и двамата преди това ще си подарят кратка ваканция в Слънчев бряг. Милко Калайджиев разкрива с усмивка, че музиката за тях е забранена, защото преди години им е дал микрофона, но се оказало, че пеят фалшиво. В празничния ден изпълнителят прави и своята житейска равносметка: “Аз съм много щастлив човек, имайки три деца, прекрасна съпруга, живи майка и татко, братя и сестри. Моята баба почина на 103 години и от нея съм запомнил едно - няма да се ядосваш, защото всички болести идват от ядове. Затова аз не се ядосвам за нищо“, казва Милко Калайджиев и признава, че това, за което мечтае, са внуци.