Мустакът на попфолка тези дни летя до Милано и Генуа заради снимките на новия си клип. Той е към песента "След теб" - единствената от последния му албум, която нямаше оригинално видео.

Милко Калайджиев подготвя специална изненада за своите почитатели - видео, снимано извън България.

Според плановете на режисьора Тенчо Янев по-голяма част от краткото филмче трябвало да бъде реализирана на фона на прекрасните забележителности в Милано. Там се присъединява и една млада дама, на която е поверена много важна роля.

Проливен дъжд обаче объркал намеренията на екипа и затова се наложило по-голяма част от снимките да бъдат направени в Генуа. Сред кадрите ще видим такива от Старото пристанище, съхранило исторически битки и спомени за пътешествия, пише blife.bg.

Действието се развива сред луксозни яхти и огромни круизни кораби. Въпросът е дали героят (т.е. Милко) ще отпътува далече от любовта.

Всъщност сценарият на клипа е вледствие на появилите се в последните месеци слухове за проблеми във връзката на Милко и жена му Маргарита.

"Ще се постарая да разкажа една история за голямата любов, която всеки човек търси и за която е готов на всичко", сподели певецът пред www.planeta.tv.

Голямата му любов е именно неговата съпруга и затова посвещава видеото на нея и празника й на 24 април.