Близо 300 бройки е натрупал в тефтерчето и леглото си Милко Калайджиев, похвалил се певецът в мъжка компания на по чашка узо.

Изпълнителят на „Я, елате, пиленце, при батко“, не знае с точност броя на жените, минали през леглото му, но груби сметки показват, че числото доближава трите стотици.

В брачния регистър Милко се е разписал цели два пъти. От първия си брак той има 31-годишен син Стефан, който работи като адвокат, а от втората си клетва със съпругата си Маргарита Калайджиев се радва на 14-годишни близнаци, пише в. „Всеки ден“, цитира HotArena.net.

Брачните окови обаче очевидно никога не са възпирали популярния чалга певец да разнообразява интимния си живот извън семейното ложе. Той често върти любов с различни жени, с които нощният му начин на живот го среща.



Самият Калайджиев не крие, че има афинитет към всякакви кръчмарски певици и сервитьорки. Именно това била и масата жени, с които той е бил сексуално. Не е тайна, че от кръчмата Милко е взел и произвел като истински звезди имена като Преслава, Галена и Джена. В бранша открай време се шушука, че и с тях мустакаткото е имал интимно вземане-даване.

„Дори в най-малкото село на България да пее, Милко винаги се запознава с певицата в кръчмата и си разменят контакти. Ако е способна, й помага с каквото може. По какъв начин те му се отплащат, си е тяхна работа“, коментират запознати.