Мега скандал, какъвто отдавна не бе разтърсвал фолк средите, е на път да взриви медиите.

Полиция е била в дома на Милко Калайджиев, след като жена му Маргарита подала сигнал за насилие от негова страна.

Милко пребил жена си, защото я хванал буквално на калъп с друг мъж, разкри лице, близко до певеца, пише hotarena.net. Информаторът разкрива уникални подробности за екшъна.

Битовият скандал се разиграва преди месец, когато най-атрактивният мустак на България е на частно парти в Хасково. Изпълнителят на „Къде си, батко” трябвало да остане там с преспиване, тъй като домакинът на партито му бил стар познайник.

За изненада на Маргарита обаче, Милко решава да се прибере. Така попада в най-тривиалната ситуация – жена му решила да се възползва от отсъствието му и да се погушка с любовника, а Милко ги хваща на калъп.

Вдига се шум до небето, чуват се викове, жена му крещи за помощ, докато Калайджиев я бие – сеирът е пълен. В този момент Маргарита звъни на Полиция и подава сигнал за домашно насилие.

От полицията в Свиленград потвърдиха, че са посетили адреса на Милко Калайджиев.

„Да, имало е сигнал за домашен инцидент в дома на Милко Калайджиев и въпросната Маргарита. Колегите полицаи са посетили мястото и са си тръгнали, след като обстановката се е успокоила. Няма арестувани – на певеца е съставен предупредителен протокол да не бие Маргарита”, казаха официално от МВР-Хасково пред вестник ''Всеки ден''.

Мачото в чаршафите на невярната жена пък се казва Антон и връзката им явно не е отскоро. Предполага се, че Милко е подозирал Маргарита и нарочно е направил капан.

Според източника, Маргото изхвърлила Милко след скандала, тъй като къщата била построена в двора на леля й и на практика е нейна. Сега Калайджиев отсядал у приятели...

„Откъде знаете за такъв инцидент?”, попита първо леко стреснат известният певец. „Не е вярно, че сме се били с жена ми, че тя ме е изхвърлила. Пълни глупости”, отсече мустакатият фолк певец пред медиите.

На напомнянето, че все пак от МВР официално потвърждават, че е идвала полиция в дома им в Свиленград, певецът троснато каза: „Ами значи те да ви разкажат подробностите”.

„Вижте, в момента сме заедно с Маргарита. Ето дори сега тя ми пържи тиквички за обяд. Много пъти по медиите са ни разделяли и събирали с нея. Искам и пред вашия вестник да кажа - с Маргарита сме заедно в момента и всичко е о`кей между нас”, завърши Милко Калайджиев.

Милко и Маргарита живееха доскоро като щастливо семейство, макар и без подписи. Двамата са заедно повече от 20 години, имат двама сина – близнаците Алекс и Антонио, но така и не пожелаха да сключат брак.

„Когато си женен, не означава, че животът ти ще върви. С Маргарита нямаме брак, но живеем  страхотно", обясняваше защо не минава под венчилото с 22 години по-младата от него Маргарита фолк певецът. От години съгражданите на изпълнителя, прочул се с хита си „Я елате, пиленца, при батко“, коментират живота му с младата митничарка. Като цяло семейството не било хич за оплакване. Те живеят в луксозна къща, а автопаркът на Калайджиеви доближава 1 милион лева. Маргарита и певецът имали лимузина „Мерцедес“ S класа, няколко скъпи аудита, ванове и джипове. Според местните от Свиленград съжителството на двете гълъбчета било по сметка и Маргарита търпяла мустакатия чалгаджия, защото бил удобен параван за прикриване на богатството й. Интересът й се крепял върху данъчните декларации, в които се изписва, че всички приходи, имоти и лъскави коли идват от участията на Калайджиев. Маргарита е бивша митничарка от българо-турския граничен пункт Капитан Андреево. В края на 2009 г. тя беше уволнена след чистка, която направи шефът на Агенция „Митници” генерал Ваньо Танов в Свиленград.

Тогава Танов подписа заповедта за махане на 12 човека, сред които беше и младата жена на Милко. Името на Маргарита нашумя за първи път през 2006 г. Тогава тя беше арестувана след шумен екшън на местната  митница. Впоследствие се оказа, че митничарката покровителства контрабандни канали за внос на цигари, алкохол и дънки.

Историята бе разплетена съвсем случайно, когато полицаи спрели за проверка два буса. Те се оказват претъпкани с цигари и с дънки, но минали митническата проверка на Капитан Андреево.

Ченгетата разбират, че контрабандистите са минали границата, докато на смяна е била булката на Милко Калайджиев. Разследването разкрива, че тя работи в комбина със загадъчния митничарски бос „Дебелия”. Той бе разпознат като високопоставен представител на митниците, който е покривал преписките за контрабанда. Дебелия осигурявал чадър върху Димитър Димитров-Маслинката, който внасяше в България популярна марка цигари. В разгара на тогавашният скандал в митниците бившият шеф на агенцията Емил Димитров-Ревизоро обяви Маслинката, че е водещ в контрабандата на папироси и е наследник на каналите на убития Иван Тодоров-Доктора.

Разследването от 2006 г. установява, че Маргарита Калайджиева била в кръга от митничари, обслужващи интересите на Дебелия. Така от години през Капитан Андреево и други митници минавали контрабандно цигари, алкохол и стоки, които или не се фактурирали, или пък това ставало на занижени цени.

Развръзката на случая е още по-скандална. Седмици след ареста й в края на 2006-а, делото срещу нея не само че се прекратява, но много скоро след това е възстановена на работа. Финално е махната от държавната система през ноември 2009 г.