Жената на Милко Маргарита му изневерява от години с „тайния” любовник Антон – това е обществена тайна в Свиленград.

Калайджиев също не й остава длъжен, така че да не се правят на шушумиги, цял град им знае аферите. Вярно е, че Милко е шамарил Маргарита.

Това разкри източник от граничния град, заедно с още мръсни тайни на семейството, пише hotarena.net.

Маргарита и Антон са любовници отдавна и Милко винаги е бил наясно с това, но си затварял очите. Жена му се запознава с Тони още по времето, когато е работила на митницата. Антон е бивш митничар от Капитан Андреево, а днес е заможен бизнесмен и известен в Свиленград като местния плейбой.

Той е на годините на Маргарита, която пък има над 20-годишна разлика с мъжа си Милко, което обяснява прегрешенията й.

„Целият град знаеше за уж тайната й връзка с Антон. Тя винаги е била невярна. Преди Милко имаше друг брак – с мъж на нейната възраст! По всяка вероятност преди развода също е изневерявала на бившия си съпруг!”, коментират Интернет потребители, които твърдят, че са запознати със случая.

„Предишният й мъж я хвана на калъп с арабите, при които работеше в София! Уж продаваше платове при тях. После баща й я направи митничарка и никак не е гладна кокошка”, твърди друг потребител.

„Жена ми не спира да плаче, откакто е прочела публикацията. Не може да повярва, че някой е способен да напише такова нещо. Не съм я бил и ме е срам, че трябва да се оправдавам за подобно нещо”, заяви Милко пред „България Днес”.

Той е категоричен, че всичко е измислица и никога не е стъпвал в Хасково, още по-малко - за участие. Фолк певецът се оплака, че откакто е излязла публикацията, постоянно му звънят да го питат вярно ли е. „Тези, които ме познават, знаят, че всичко е измислица”, добавя Милко.

От полицията в Свиленград обаче не са на същото мнение. „Автопатрул е посетил дома на свиленградчанина, но тъй като няма престъпление, не можем да ви кажем за какво е било обаждането”, заяви пиарът на МВР – Хасково, Нина Николова.

„Преди години се чу за някакво изпълнение на Милко в хотел в Гърция, където си развявал оная работа пред две наши чалгаджийки - едната беше Мира. И на него не му е чист косъмът, той също изневерява на жена си”, пишат запознати по форумите. И добавят: „Освен това, на Милко явно не му върви на съпруги! По Свиленград има един лаф: Който не е бил с бившата жена на Милко, значи никога не е бил с жена!”.

Други пък твърдят, че Калайджиев не за пръв път посяга на жена си Маргарита, но всичко остава само в сферата на непотвърдените слухове.