Милото ще води ново предаване, тип телевизионно кабаре, което тръгва по Нова след дни.

Калин Сърменов ще си партнира със звездите на спряното в края на сезона „Пълна лудница".

Бившият шеф на Сатирата призна още през юни пред Кеворк Кеворкян, че мечтае да прави телевизионно предаване. Той дори кандидатствал преди две години с концепция пред една от големите телевизии, но не получил дори вежлив отказ. Затова с радост приел офертата на Нова и продуцента на „Господари на ефира" Джуди Халваджиян, който търсел работа на актьорите си след края на „Пълна лудница".

Звездата от сериала „Седем часа разлика", който бе проект на брата Магърдич преди да се изпокара с Би Ти Ви, добре се разбирал с продуцентите и тримата решили да работят отново заедно. Актьорът не бил обезсърчен от досегашните провали на телевизионни кабарета, с която се пробваха няколко национални медии. Той дори обмислял да свири в част от предаванията, понеже има сериозен опит като част от рок банда. Щял с удоволствие да изпълнява незабравимата „Леле, како", която бе тотален хит в края на миналия век.

Малцина помнят, че преди повече от 20 години Милото правеше собствено комедийно шоу по една от софийските кабеларки, в които разказваше с хумор новините от деня след края на централната информационна емисия в 20.30 часа. Предаването беше от типа уан мен шоу и доставяло невиждано удоволствие на Сърменов. Той сам признава, че откраднал формата от телевизия в Латинска Америка, където родителите му работили дълги години. Шоуто завинаги го направило роб на телевизията, където Сърменов се връща след дни, пише ''Всеки ден''.