Много родни звезди предпочитат къмпингите. Калин Сърменов от години е запален къмпингар и на всичкото отгоре е открил перфектната палатка, пише "Стандарт".

Милото от "Седем часа разлика" си е купил някакво чудо, което се разпростира на 16 квадратни метра, има хол, кухня и е пригодено специално за гръцкия климат. Сърменов отдавна се е отказал от Черноморието, но пази в тайна мястото, което е открил, за да не осъмне с купища туристи наоколо.

Друг любител на къмпинг почивката е Васко Кръпката, който пък наскоро си взе голям кемпер. "Това е подвижна гарсониера. Има печка и хладилник за мастиката, прекрасно е", хвали се Кръпката.

Йосиф Сърчаджиев също е фен на палатките, само че предпочита планината пред морето и редовно прекарва седмица-две със семейството сред  природата.

Къмпингът "Градина" редовно събира всички герои от сериалите накуп - най-редовните са Калин Врачански, Деян Донков, Радина Кърджилова, Луиза Григорова, Юлиан Вергов, Бойко Кръстанов и Владо Карамазов.

Доказан къмпингар е и Калин Вельов, който не пропуска лято без поне седмица на палатка. В попфолк средите най-усърдна палаткаджийка е Камелия, която обожава малко населените плажове и често се оттегля на някое скрито местенце с гаджето си Цветин.