Дни преди финала на танцовото риалити „Денсинг старс" водещият на шоуто - Калин Сърменов опъва до краен предел нервите на продуцентите, пише „Всеки ден".

Актьорът, който понесе много критики заради плоските си шеги и безлично присъствие на сцената, го раздавал съвсем през просото и отивал пиян-залян на работа.

Дори партньорката му Алекс Сърчаджиева, която също често залита по пиенето, пропищяла от неадекватните му изпълнения и реплики.

Нещо повече - последните дни Милото дотолкова го раздава непукист, че дори си пусна селфи снимки във фейсбук страницата на предаването, на която е видимо нетрезв с чаша в ръка. „Пак си се омазал...На нищо не приличаш, дърт пияницо!", „Другата година Калин да го няма", са само част от негативните коментари по адрес на Сърменов.



Според близки на актьора, който грабна сърцата на родните зрители с ролята си на изтънчения мафиот Милото в сериала „Седем часа разлика", напоследък Калин е изпаднал в дълбока депресия и лекува душевните си мъки със солидни количества алкохол.

„Откакто не оглавява Сатиричния театър е станал неузнаваем. Участва във все по-малко постановки, непрекъснато ходи с провесен нос и все се оплаква, че с нищо не се справя и никъде не го искат. А самочувствието и доброто му настроение се възвръщат мигновено, след като удари няколко чашки. Искрено се притесняваме за него", споделиха разтревожени познати на звездата, пише pik.bg.