Ирена Милянкова от една година насам кръшка на мъжа си Росен Чолов-Чолата, пише ''България Днес''.

Преди няколко дни манекенката бе засечена от папараци с новата си изгора и най-сетне истината лъсна наяве - Милянкова замени сводника и баща на четирите й деца с нов мъж.

Оказа се, че Ирена топли леглото на тайнствения си любим от цяла една година насам, но едва сега се е решила да се покаже публично с чисто новото си гадже.

Докато Чолата за пореден път гние в ареста, Милянкова обикаля из столицата с новата си половинка. Запознати издават, че Ирена най-сетне е преживяла драмите с Чолов и е решила, че вече няма да прави компромиси със себе си. Манекенката безотказно подкрепяше мъжа си, но след години висене по арести и кауши явно най-после е разбрала, че Чолов не е човекът, за когото го е мислила.

Манекенката, която се прочу и като актриса в сериала "Под прикритие", всячески се опитваше да спаси своето бъдеще и това на децата си. Ирена дори се хвана на работа като търговски представител, а малко след това шефката й Жени Калканджиева я направи официален букер на "Визаж".

*Ирена дебютира с новия си (Снимки: Блясък)

Точно когато бюджетът на семейството паднал единствено на плещите на многодетната майка, се появил богаташът, който в момента се грижи за Милянкова и отрочетата на Чолата. Колежки на манекенката шушукат, че гологлавият господин притежава завидна банкова сметка и не се стиска да харчи пари за изгората си. Той дори издържал и децата на Милянкова като свои собствени, докато баща им не е в състояние да ги гледа.

"Чолата ще избеснее сериозно, когато разбере, че Милянкова се вижда с друг мъж и дори го е представила на децата им, но докато е зад решетките, е безсилен" - злословят из светските среди.