Моделът Ирена Милянкова даде живот на шестата си рожба. Това стана ясно от публикация на гордия татко – брокера Никола Чолаков, в социалните мрежи. С поста си мъжът издаде и пола, и името на второто си дете от Милянкова - бебето е момиче и носи името Лилия. "Роди се, Лилията разцъфна", написа бащата.

Малката се появи на бял свят броени дни след рождения му ден, пише "Монитор". С появата на Лилия на бял свят, семейството на Чолаков и Милянкова вече отглежда 8 наследника. Бизнесменът, който в продължение на 13 години работи в съседна Гърция, преди да се прибере на родна територия с любовта на живота си, има две деца от предишна връзка. Красавицата, която изгря на малкия екран като Съни в „Под прикритие“ пък има четири деца от от романа си с Росен Чолов-Чолата. Първата обща дъщеричка на Ирена и Никола се появи преди две години и носи името Виктория.

Малко по-късно, едва 32-годишна, Милянкова се оказа и баба. Причината – доведената й дъщеря роди първия си син. Този път тя успя да запази в тайна доста дълго време факта, че очаква шестото си дете. Причината – красавицата е все по-внимателна относно присъствието си на публични събития и появата си в медийното пространство. Слизането й от модния подиум и насочването й към бизнеса с недвижими имоти стана повод и за запознанството й с Чолаков. Искрата между тях пламна преди три години по време на интервю за работа.