Топмоделът, а вече и популярна актриса от сериалите Ирена Милянкова, облече 12 тоалета за по-малко три часа по време на нощта на модата, организирана миналата вечер от агенция „Визаж” в столичен клуб.

„Сменя ги като мокри кърпички, добре че не прави така и с мъжете”, коментираха зевзеци, любители на модния живот. Те имаха предвид, че Ирена е съпруга за пример и майка на цели четири деца.

Купонът започна чак след полунощ и продължи до зазоряване, като само грандиозното шоу на манекенките беше докъм три сутринта.

Ирена Милянкова, Виктория Джумпарова, Гергана Малкоданска, Гери Дончева и другите водещи модели на „Визаж” демонстрираха повече от екстравагантни тоалети, прическите им бяха направени от бившия травестит Урсула.

Той сега се изявява като дизайнер под рожденото си име Боби Сапунджиев и е съдружник на Калканджиева във фризьорския є салон.

Облеклата, представени в шест ревюта, започваха от ретро стил, през дрехи от цветя, та до изключително странни космически костюми, с които хубавиците приличаха на войнствени извънземни.

Шефката на „Визаж” Жени Калканджиева през повечето време коментираше видяното на сцената с представителката на испанската модна марка „О-ла-ла” Иринета Димитрова, следена внимателно с поглед от съпруга си Тачо.