Позабравената актриса Елен Колева, която се подвизава в интернет пространството с името Елена Калевска, където не спира да качва снимки и видео, този път направо изби рибата.Тя показа как си прави педикюр, а върху ноктите й е изписано обяснение в любов към майка й. Hotnews.bg припомня, че тя е останала сираче още дете и е израснала изцяло под грижите на майка си. Баща й Николай Колев е един от най-добрите актьори за времето на днешните 60-годишни. "Той си отиде на 28 години. Казват, че бил много добър актьор на нивото на Кирил Варийски, който също умира млад.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elena Kalevska/ Merkaba/ (@elena_kalevska) on

Наричали го Колето и колегите му много го ценели, защото бил ярък трагикомичен Гоголев тип артист. Можел дори с петата на крака да си почеше върха на главата си в роля, когато героят му е много развълнуван", разказва актрисата.
Причината за кончината му е изключително нелепа - миел си колата край реката, докато малката Елен е газела наоколо. "Имал е прясна драскотина на крака, а по-нагоре от мястото се разхождали биволи. Чрез водата го заразили с лептоспироза. Болестта тогава била изключително смъртоносна и направо го отнесла за дни.

Сега, предполагам, вече се лекува", споделя Елен. Разбираме, че е нормално да е доста привързана към майка си, но да й се обяснява в любов с педикюр е доста нелепа, но се надяваме да не го прави, за да привлече внимание.