Все още актуалната Мис България Радинела Чушева мина всякакви граници и наруши драстично протокола и изискванията на конкурса, като се пусна гола отново, но този път без да крие лицето си. При това не само на снимка, но и във видео, което е типичен филм за възрастни. В личния си профил в инстаграм бившата адреналинка често качва провокативни снимки, но в последните дни първо свали сутиена, а после показа и задните си части от банята. Часове след като Hotnews.bg първи писа за скандалото видео, пишман миската го изтри от личния си профил, явно разбрала какъв гаф е направила.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by My Beautiful World (@radinela.ch) on

Hotnews.bg припомня, че точно такива кадри струваха короната на Теди Бургазлиева, която стана Мис България през 2002г. Мис България Вселена 2017 Николета Тодорова също на бърза ръка се прости с короната, след коментар, че повечето момичета си купуват титлите срещу секс. На косъм от дискавлифициране бе и Мис България 2015 Марина Войкова – също за разголени снимки. За голи снимки на Чушева в профилите й се заговори още преди месеца, но тогава лицето на миската не се виждаше, а само гърди и задник.

Сега обаче лицето на Чушева е абсолютно видимо, но организаторите на конкурса едва ли ще се задействат, защото още през зимата бившата адреналинка обяви, че е разочарована от тях. Още през февруари Чушева сподели, че не е получила никаква реализация и подкрепа от организатора модна агенция "Интерсаунд" на Ирина Папазова. Тя очаквала да се включи в благотворителни и еко каузи, но това не се случило. Ще се задейства ли Папазова след последната провокация на Чушева или ще позволи конкурса да бъде погазен и по този начин дискредитиран, предстои да видим.