Евгени Минчев натири ударно актуалния поп изпълнител Папи Ханс и ретро чалга фурията Луна. Дали защото двете персони имат общ проект, но имената им попаднаха в общ коментар в рубриката на пиара.

"Иде ми да се провикна- папи, папи, пис, пис, пис… Толкова миловидно изглеждат двамата естрадни любимци, толкова невинност и свенливост излъчва облеченото. При Папи Ханс намираме костюм в цвят на препържен патладжан, имаме наличие на златна бижутерия и черна фланелка, потънала като мастило от сепия в благородно фламбирания цвят на сакото. Косите са зализани, в тях ухае разбирането за интелектуалност, липсва само лимбата на Яворов, за да заговорим за Папи на един по-висок тон", коментира Минчев.

За фолк ветеранката посланието му е следното: "ЛУНАТА СПИ, ЛУНА- НЕ… Дузина месеци след звездните си телевизионни изяви, певицата Луна носи обикновени, земни послания. Не че е стъпила на земята- та една истинска луна трябва да свети, поне нощем за почитателите си. Виждаме я днес, сякаш усмирена и не така еуфорична, да бележи отсъствие след отсъствие за нови естетични забележителности. Въпреки слабата лунна реколта, певицата дава малко трохи за нас, критиците чрез парчето плат, което може да мине за такъв от парашут. Златните презрамчици блещукат в синхрон- нещо като верижките на детска люлка, върху които се е отразила луната. Луната спи и в прическата. Там се откроява една обеца, самотна и бледа като изгонена от Брадъра. Усмивката покрива огромно пространство от този кадър, кара ни да затаим дъх, но и да запушим уши за всеки случай. Очилата, чието място изобщо не е там, висят като изпуснато от гарга стъкълце в короната на дърво. Златната чанта обяснява всичко станало дотук."