Горещите MINISTARKE, които набират все по-голяма популярност в България, ще вдигнат градуса на максимум на двата концерта на СЕСА на 16 и 17 март в „Арена Армеец“.

Иконата на сръбската музика специално избра най-голямата сензация на Балканите за невероятните спектакли, които подготвя за средата на март.

Очарователните девойки от изключително актуалната в момента сръбска формация ще излязат на сцената непосредствено преди СЕСА. Те ще подгреят публиката с най-големите си хитове - „Boing 747“, „Uno momento“, „Poplava“, „Мoje Jedino“, „Gram emocija“, „Paradoks“ и други - все динамични парчета, съчетаващи горещите балкански ритми с елементи на поп.

А звездата на MINISTARKE Едита Арадинович ще завладее всички присъстващи в залата с неизчерпаемата си енергия и отличителна харизма, преди появата на Кралицата на Балканите.

Все още могат да бъдат закупени билети за втората дата за концерта на CECA - на 16 март 2017 г. в зала „Арена Армеец“. Начало - 20:00 часа. Билетите за събитието са на цени от 25 до 60 лв. в мрежата на Eventim в цялата страна, както и online.