Тв водещата Мира Добрева се изповяда пред Биг Брадър, като сподели опасенията си, че ще заеме мястото на Нора Недкова. След като снощи шоуто напусна скандалната плеймейтка, половинката на режисьора Жоро Торнев е убедена, че ще е новата жертва на гримьора Валентин Кулагин. Думите й изненадаха мнозина, тъй като още първата вечер след като прекрачиха прага на Къщата в Нови хан, ексцентрика я омая с куп комплименти. Сред тях беше и този, че Мира притежава изключителен финес, стил и класа.

"В сложна ситуация съм, но не искам да се оплаквам. Напрежението, което се създава от характера на Кулагин, това непрекъснато бърборене и заяждане, чакане на удобен повод да скочи и да разкъса някоя невинна жертва. На мен ми е много по-трудно за понасяне, отколкото студът навън и по-лошите битови условия", обясни Добрева, визирайки ситуациите в една от последните мисии на шоуто.

За пети път обраха Мира Добрева

Чаровната дама не скри, че напрежението много я съсипва и определено е на мнение, че зрителите на Нова телевизия е трябвало да изгонят от Къщата не Нора Недкова, а другия най-номиниран участник - Валентин Кулагин. "Не бих казала, че това е грешно решение. Но може би Нора беше по-малкото зло", констатира тя в изповедалната на Биг Брадър. "Предпочитах Кулагин да не е сред нас вече, защото едно е да си простоват и добър човек, друго е да си по-интелигентен и много лош човек. Нора обаче е малка, тя тепърва има да учи. Мога да кажа, че за една седмица в Къщата тя се промени. Започна да задава въпроси, гледаше моето поведение, зададе хубави въпроси към някои от съквартирантите, поспря малко темпото, спря да обръща внимание на Валентин. Имам чувството, че при него промяната е невъзможна. Егото му е поразяващо", констатира Мира.

Бащата на Нора Недкова я изкара от "ВИП Брадър"

На въпроса от Биг Брадър "Какво очакваш да се случи от днес, след първата елиминация в Къщата?", Мира Добрева заяви: "Смятах, че след като Нора напусна, напрежението ще се потуши. Но сега осъзнавам, че Кулагин ще намери своята нова жертва и той опитва всячески това да бъда аз. Мисля, че няма да му се поддам, но не мога да бъда сигурна. Разбира се, че и аз съм слаба на моменти и дори тези страхотни хора в Къщата не могат да ми помогнат понякога, нито Библията, нито истините, които знам към този момент. Просто на агресията, която е постоянна и натрапчива от сутрин до вечер, никой не може да устои. Но следващата жертва е под прицел - да знаете!"

"Мира, способна ли си да бъдеш жертва?", попита я още гласа на култовото шоу, а телевизионерката на секундата отговори отрицателно. "Притеснявам се от това, което ми се налага да понасям. Хора като Папи Ханс, като мен, Божана, като Лора, Наско дори, са принудени да стоят в смирена позиция и коленичели пред чудовище, което има характер на Сатана", обясни водещата на БНТ1 и допълни, че лично тя няма роля, но и се налага да оцелява.