Дълго след изявата си в Денсинг старс чувствителната водеща Мира Добрева не можеше да се ориентира професионално.

Тя пазеше под ключ дали води преговори с някоя медия. Тръгнаха слухове, че ще направи авторско предаване в алтернативните на БНТ телевизии, но това така и не се случи. Мира не харесвала друг да се меси в концепцията, която е замислила.

След като напусна позицията си на водеща по първа, тя развърза език и разказа, че й омръзнало да се бори със завистта на колегите си. Причина за нея, разбира се, били нейните красота и интелект. Софиянци трудно понасяли успеха на момичето от провинцията. Пред Блиц Мира казва, че няма никакви комплекси от това, че е от малко населено място.

Тази година Добрева победоносно се завърна на "Сан Стефано" вече като съпруга на продуцента Жоро Торнев. Сега завистта не я заплашва, защото работи в един екип с мъжа си.

При все че госпожа Торнева не се срамува, че е низала тютюн като селско чедо, разсъжденията за големия град и провинцията продължават да я вълнуват. В авторската й част от предаването "Денят отблизо" една от скорошните теми бе "Пръв на село или последен в града". Мира от личен опит е разбрала, че трябва да се труди двойно повече от всички останали, за да затвърди позициите си в София, пишат от lifestyle.bg.