Мира Добрева и Бойко Кръстанов не се поглеждат след „Черешката на тортата”. Актьорът бил крайно възмутен от манията на водещата да се изтъква като успешна жена и не скрил своето отношение към това. Тя пък от своя страна му се обидила до гроб.
Повод за дълбоката бездна, която се е отворила в отношенията между Бойко и Мира е склонността ѝ да се впуска в обяснения за своя успех. Тази своя любима тема тя започна по време на гостуването при Ева Веселинова, а след това продължи и в своята вечер.

Според хора от екипа обаче, нито една сбирка край масата във въпросната седмица не минала без подобни разсъждения на тема „успешна съм, защото…”. Просто екипът решил да премахне огромната част от тях при монтажа, давайки възможност на зрителите да чуят единствено най-запомнящите се съждения по въпроса. Сред тях беше идеята, че момичетата трябва да вземат хора като нея като пример за подражание.

Накрая Бойко сериозно се подразнил. „Какво означава да си успешен? Спрямо кого си успешен? Успешните хора не се занимават с това да обясняват колко са успешни”. Тези думи той каза пред камерата на „Черешката” и бяха излъчени в ефир. По информация на „Уикенд” обаче извън записа Бойко бил доста по-словоохотлив и, макар да се сдържал с грубите думи и крайните определения, дал ясно да се разбере, че не одобрява подобен маниер на самоизтъкване.

Говори се, че когато Мира видяла записа и научила как младият актьор е коментирал нейните разсъждения на тема „личен успех”, се е почувствала доста обидена. Тя била крайно разстроена, разочарована и наранена, че някой принизява думите ѝ. Към това се добавило разочарованието, че той не е оценил по достойнство десерта, който му поднесла вечерта, когато бил неин ред да домакинства.
Зрителите на „Черешката” чуха разказа на Кръстанов за травматичната случка от неговото детство, когато в забавачката го натъпкали с тиква и той повърнал. Оттогава не близвал подобно нещо, но тв звездата му поднесе точно печена тиква. Бойко не посмял да обели и дума, че това е едно от малкото неща, които не яде. За да не обиди домакинята, той хапнал от десерта и дори, както всички видяха, оцени вечерята с максимален брой точки. Но вместо да оцени това по достойнство, домакинята се засегнала, че не е била предупредена, за да избегне гафа.

Заради тези две неща Бойко Кръстанов попаднал в графата хора, с които Мира Добрева не иска да има нищо общо занапред. В същия списък са поставени още доста знаменитости, които волно или неволно са я наранявали през годините. Там е и Камелия Воче. Певицата също е скарана с Мира Добрева заради „Черешката на тортата”. Водещата и досега помни как преди години е правила супа от диня, за която гостенката ѝ казала, че е гадна. В ефир тя сподели, че оттогава ѝ е останала „голяма горчилка”. Мира е зачеркнала и Ева Найденова от „Тоника”, с която се скара във „ВИП Брадър”.

снимки:фейсбук черешката на тортата