Новият проект на Мира „DJ, усили“ няма да разочарова феновете на изпълнителката.

Проектът е колаборация между певицата от каталога на Diapason Records и нейните колеги и приятели Джошкун и Чеко БГ – най-добрият перкусионист в България.

„Първоначално замислихме проекта по съвсем друг начин, но като влязохме в студиото и песента стана от самосебе си.“ – разказва Мира. Тя и Чеко БГ се познават от 17 години, но за първи път представят съвместен проект.
„Чеко отдавна се шегува, че е време да направим нещо заедно. Затова, когато и Джошкун ми предложи да издадем дуетна песен, реших, че от симбиозата между трима ни ще се получи нещо страхотно“ – допълва още изпълнителката от ефира на Фен ТВ.



Клипът е сниман в дискотека в Стара Загора и напълно подхожда на парчето.

„Хората обичат моята музика, защото се забавляват на нея, разпускат, не мислят за проблемите си, а танцуват и се освобождават от негативни мисли и емоции“ –споделя Мира. И разкрива, че и за в бъдеще ще продължава да радва феновете си с такива проекти.

За визиите си във видеото певицата отново се доверява на бутик Авин, които предоставяха костюми на участничките в X-Factor България, а косата и грима са дело на Мария Господинова.