Фолк певицата Мира прави дебют преди 12 години. Тя е откритие на Милко Калайджиев, с който правят някои от най-култовите дуетни песни във фолк-бранша.

Мира дълго време отсъстваше от музикалната сцена, но сега отново поднови певческата си кариера, пише kliuki.bg. И до днес най-близък сред колегите й е Милко:

„Той ми е най-близък. Дълго време беше като част от моето семейство. Виждах го по-често от майка ми. Не само той ми е близък, но и цялото му семейство“.

Мира има много спомени и с Преслава, с която имали много участия заедно:

„Пътували сме с Преслава още когато тя беше прохождащ изпълнител. Тя не се е променила. Слънчево момиче е сега, каквото си беше и преди. Преслава е много голям пич, невероятен талант.“

Певицата отрече за слуховете, които я свързват с рапъра Ванко 1 и сподели, че има човек до себе си, но той не е популярен.

„Страшно много ме подкрепя и е болезнено искрен с мен“ – заяви Мира и допълни, че човекът до нея й казва дори неща, от които може да я заболи, но тя оценява това, защото й помага да намери правилната посока.

Певицата не се е фокусирала само върху кариерата си, надява се, че някой ден ще стане майка:

„Аз много обичам децата и това е голямата ми мечта, дай Боже, някой ден да имам това щастие.“

По повод певиците, които са работещи майки, Мира заяви, че едва ли ще бъде една от тях:

„Аз не мога да си представя детето ми да е вкъщи болно, а аз да съм някъде и да забавлявам хората, това просто не бих могла да го направя. Не мога да си представя, че ако стоя до детето си, ще се чувствам ощетена, затова че кариерата ми е на заден план.“, обясни Мира, която смята, че в момента, в който стане майка ще бъде изцяло отдадена на семейството си.