Политическата анализаторка Мира Радева има повече пластични операции и от някои фолк диви.

През март миналата година социоложката си оперира гърбавия нос и го направи по-нормален за гледане. Мира, която върти любов с 14 години по-млад от нея мъж, се подложи на интервенция и вчера пред очите на зрителите в предаването на Гала „На кафе".

Водещата, която почти постоянно занимава зрителите с въпроси от всякакво медицинско естество, направи реклама на нов метод за подмладяване - чрез мезоконци. Те се поставят в кожата на лицето и повдигат отпуснатата заради напреднала възраст кожа. Мира охотно се съгласи да й се поставят въпросните конци, като призна, че заради диета, на която се подложила, кожата около скулите й се свлякла много.

Източници разкриха, че това далеч не са единствените разкрасителни процедури, на които се е подлагала Мира. Освен носа, преди години, още в началото на връзката с третия си мъж Ивайло, тя си премахнала бръчките около очите, а след това опънала кожата по челото си. И до днес резултатите от лифтинга са перфектни и 56-годишната Радева младее значително в сравнение с наборките си.

Запознати с битието й разкриват, че третата операция била на бюста й. В началото социоложката доста се дърпала от интервенцията, но в крайна сметка докторът я убедил, че деколтето и гърдите най-много издават възрастта на дамите и се налага да ги коригира, като им сложи импланти и опъне бръчките в тази част на тялото й. Миналата година пък Радева си направи операция на носа, с което общият брой на интервенциите стават пет. Всяка година тя си инжектира и хиалуронова киселина в лицето и по шията си, както и колаген в устните, пише ''Всеки ден''.