Фолк певицата Мира е в паника от атентатите в Истанбул. Напоследък тя има участия в южната ни съседка, но след серията взривове там вече не се чувства сигурна. Певицата имала участие в Одрин дни след атентата в Истанбул от средата на месеца.

Понеже пристига на място по-рано, сяда с колеги в заведение да хапне и докато се храни, чува силни експлозии като от бомби. Всички в заведението и по улицата изпадат в паника и започват да бягат безцелно. Мира също се изплашила и попитала единия от сервитьорите какво става, разказват близки до певицата. Келнерът споделил тревогата си, че сигурно става въпрос за назряващ атентат, пише ''Всеки ден''.



Като чула думите му, изпълнителката побягнала към хотела си. Събрала си багажа по най-бързия начин, слязла на рецепцията и попитала дали някой има информация каква е обстановката отвън и дали има тежки последици от взривовете. Крупиетата й обяснили, че всъщност кварталните хлапета си играели с пиратки и взривили няколко казана. Тъй като хората били под стрес от атаката от преди няколко дни, всички помислили, че бомбардират Одрин.