Австралийският супермодел Миранда Кер е благодарна, че въпреки раздялата си с актьора Орландо Блум, той все още присъства в живота й.

След като звездите сложиха край на 3-годишния си брак, почти едновременно заявиха, че това е била най-добрата крачка в името на сина им Флин.

"Флин заслужава двама щастливи родители. Орландо наистина е щастлив, аз също. Той е страхотен баща, късметлийка съм, че го имам в живота си", коментира в интервю Миранда, пише БГНЕС.



30-годишният модел споделя и за напрежението от стремежа си отново да си върне старата форма и да блести на модния подиум. "Трябваше да приема факта, че има възможност тялото ми никога вече да не е същото, каквото е било преди раждането на сина ми и аз бях напълно наред с това", добавя Кер.

В една от последните си публични изяви Орландо сподели радостта си от близките отношения с бившата си съпруга и отбеляза, че дълбоката любов между тях никога няма да изчезне. Двамата заедно отглеждат малкия Флин и изпитват дълбоко уважение помежду си.

"Нещата непрекъснато се променят, но аз съм казал на Миранда, че ние двамата ще бъдем свързани през целия си живот и заедно ще отгледаме това прекрасно малко момченце, плод на дълбоката любов между нас", споделя Блум.