Австралийската манекенка Миранда Кер засне гола корица за австралийския брой на списание „Харпърс Базар”.

32-годишната изкусителка е една от най-пикантните и изненадващи ни звезди на модния подиум, заради на пръв поглед свенливото си момичешко излъчване. В същото време красавицата е заснела някои от най-еротичните фотосесии за списания по цял свят. Този път австралийката позира пред обектива само по чифт розови токчета "Кристиан Лубутен" на балкона на хотелска стая в Лос Анджелис.

Автор на фотографиите е Стивън Чи, който акцентира върху изваяната фигура на манекенката, а чертите й са едва доловими с бляскав грим. „Каква визия да направим за жена, която се чувства ужасно удобно в кожата си”, обясниха редакторите на изданието. А феновете на модела не сдържаха своето изумление с хилядите коментари в Инстаграм за сексапилната фотосесия.

„Как е възможно да изглежда все по-добре с възрастта?”, гласят повечето от коментарите в мрежата. През 2010 г. австралийската красавица се съблече за американското издание на списание „GQ”, а след това и за списание „Industrie”.

През април 2014 г. Миранда отново се разголи за фотографа на звездите Марио Тестино. През август 2015 г. Миранда показа дългите си крака в снимка, публикувана от самата нея в Инстаграм. Родената в Сидни Кер беше ангел на „Виктория сикрет” между 2006 и 2013 г. Тя е създател на марката „Kora Organics”, която включва продукти за кожата с природни и биологични продукти. Известният модел е майка на четиригодишният Флин от брака й с актьора Орландо Блум, пише БГНЕС.

Сн.: Харпърс Базар