Ромката Пенка втрещи колежките си в шоуто "Мис България" с газовете си, след като направи серия от пръцкания, защото "не мога да се сдържа".

"Човешко е, бе. Какво толкова. Не мога да се сдържа. Такава съм. А пръцкам доста. Съжалявам", призна тя пред другите момичета.

След като се изпусна първия път, тя се отдели на страна, но звуците бяха доста ясни. Едно от момичетата я посъветва друг път, когато е на обществено място, да се отдели настрана и все едно киха.

"Ще го запомня, мерси", добави Пенка. Ромката определено се забавлява в шоуто и доказа това по най-добрия начин.

Евгени Минчев даде задача на момичетата, в която всяка трябваше да се определи на кое място се поставя сама, защото е най-красива. Без да се церемони много Пенка се изтъпанчи на първото място, а след нея се наредиха всички. Никоя не оспори първото място и така Евгени Минчев трябваше да постави малка корона на главата на ромката.

Велина и Ваня бяха номинирани от журито в студиото заради слабо представяне във "вечерта на талантите", в която всички момичета трябваше да демонстрират това, в което са най-добри. Пенка и Вили пък събраха най-много предложения за изгонване от останалите момичета и също са номинирани, пише blitz.bg.