Певецът Миро, който за поредна година се изявява като жури в музикалното шоу на Би Ти Ви "Гласът на България", направи изненадващо признание.

"Ти си мъжко момиче, аз съм женско момче", заяви сякаш от нищото бившата дуетна половинка на Галя от група "Каризма", докато коментираше изпълнението на една от участничките по време на неделното издание на певческата надпревара.

"Еее, този най-накрая си призна сам официално, че е гей, при това в телевизионен ефир", не се забавиха коментарите на зрителите в интернет.

Спекулации относно сексуалната ориентация на звездата циркулират из медийните и светските среди още от началото на кариерата му.



Миро Каризмата дълги години отклоняваше настоятелните въпроси на журналистите дали е хомосексуалист.

Преди няколко години изпълнителят на "Губя контрол" изгуби наистина контрол и заяви:

„Голяма работа, ако съм п*дал, важното е да съм истински човек. По-добре ли е да си паднеш по подли и неприятни хора, които са готови да те използват и да ти вземат парите. Важното е да има любов", но и след това изказване блондинът продължи да крие с кого мачка чаршафите.

За хомоориентацията на Миро са потвърждавали някои от най-известните гейове в държавата. Евгени Минчев разказа, че двамата дори имали връзка, а повечето стихотворения, които лордът е писал, са посветени именно на него.

Скандалният музикант Ицо Петрофф също направи разкрития за гей средите в България и не пропусна да набърка и Миро в тях.

"Миро от „Каризма“ е гей и това има връзка с кариерата му. Никой не отрича, че е талантлив, но той е абсолютен гей, колкото и да го крие и да се прави на мъж", заяви в свое интервю преди време Петров.

За гадже на Миро дълго се спрягаше и името на фолкпевеца Крум, но клюките твърдят, че между тях отдавна всичко е приключило.