Галка намрази публичния си образ. Хората й помогнаха за това. Те я мислеха, че е лигла, а тя беше истински питбул. Това заяви бившата половинка на "Каризма" - Миро пред "Папараци".

Певецът твърди, че Галка се пречупила след участието си във "ВИП брадър". Влизането вместо да й даде тласък към самостоятелна кариера, я пречупило.

"Галя беше бизнес нюхът на "Каризма" - завърти се, огледа и знае всичко. Аз бях музиката, тя беше предприемачът. Хората се срастват с образите. Като ти казват, че си лигла, започваш да мислиш така за себе си. Думите имат чудовищна сила", допълва певецът.



След риалитито тя загубила смелостта си да прави самостоятелни неща: "Различията станаха много неприятни. На една Нова година тя остави семейството ми без пари, защото забрави да отиде до банката, за да изтегли. Това ме вдигна във въздуха и казах: "Пич, нали знаеш, че това е краят".



Миро твърди, че Галя е от малкото осъзнати хора, които знаят какво искат, как да го получат и какво отношение да очакват към себе си. "Сега се чуваме с Галя по бизнес дела. Човекът до нея е не е музикант, занимава се с финанси в Лондонското сити и е от много богато семейство", разкрива Миро.